Over G.Y.M

Onze brouwerij zit nog op de grens van het hobbybrouwen.

Wat wij doen......... Wij maken bier zoals onze bier moet zijn een vleugje frisheid door citroengras en een zoetje door vanille. Tevens zitten we sinds 2021 niet meer op de grens van hobbybrouwen want we hebben dat jaar ons eerste bier op de markt gebracht.

Hoe wij zijn ontstaan dat lees je hier rechts...

De naam G.Y.M staat voor Gerard, Yardo en Mattz. Een gezellige groep mannen die door de liefde voor bier een starter pakket hebben gekocht en begonnen te brouwen met één gallon. In het begin hadden we al één afspraak, in al onze batches zal vanille en citroengras zitten. Zo is onze VaCie ontstaan en al snel was een smaakvol Belgisch Blond gevonden.

Door het goeie proces dat we samen doorbrachten besloten we, in 2017, een ketel van +/- 30L aan te schaffen. Hiermee hebben we veel geëxperimenteerd. Zo hebben we 1/2 jaar gebrouwen en vonden we het alweer tijd voor een upgrade. We hebben een 50L ketel aangeschaft waarmee we super tevreden zijn.

Zo zijn we de goeie weg aan het opgaan met ons bier en hebben we al veel liefhebbers die heel positief zijn over de smaak.

 We houden graag alles in eigen beheer zodat we het als een hobby kunnen houden maar het kan zo zijn dat we in toekomst meerdere bieren hebben en verschillende producten kunnen aanbieden. In eigen beheer hebben we het niet helemaal meer want in 2021 hebben we bij een huurbrouwer onze Fons Bok laten maken en op de markt gebracht.

G.Y.M

Gerard Teeuwen
Yardo Brandhoff

Mattz Brandhoff

Neem gerust contact met ons op: